Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Krzyżyk X
Ikona Bloga

HORECA - porcelana, urządzenia i wyposażenie gastronomiczne


 Witek's  to dystrybutor profesjonalnych urządzeń dla branży HORECA, od specjalistycznych noży kuchennych ,przez garnki ze stali nierdzewnej, naczynia ceramiczne, drewniane, szafy chłodnicze , zmywarki, opiekacze ,ubrania kucharzy i kelnerów, akcesoria wystroju wnętrz, serwisy porcelanowe , sztućce...

 

Znajdziecie Państwo u nas także wysoce specjalistyczny sprzęt jak choćby ciągi gastronomiczne czy piece konwekcyjno parowe... syfony do bitej śmietany, patelnie, pojemniki, szybkowary, torby izotermiczne do pizzy, akcesoria barmańskie i wiele innych!

Kompleksowe wyposażenie restauracji, hoteli, barów - słowem każdego punktu gastronomicznego.


Firma P.H.U. Witek's istnieje na rynku od 22 lat, świadczy to o zaufaniu klientów którzy do nas wracają i ofercie która odpowiada potrzebom rynku.


Dla kontrahentów zainteresowanych ofertą HORECA przygotowaliśmy katalogi produktów z cenami hurtowymioraz rabaty uzależnione od wielkości zamówień.

O firmie
O firmie
O firmie

Aby mieć dostęp do katalogu i cen hurtowych zaloguj się na konto biznesowe
Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się
email i hasło

nasi partnerzy:



Biznes Kraków

Czy wiesz że ?

HORECA jest terminem biznesowym odnoszącym się do sektora branży spożywczej, zakładów gastronomicznych przygotowujących i oferujących jedzenie i napoje. Termin ten to sylabiczny skrót od słów Hotele / Restauracje / Catering.

Holenderski Uniforme Voorwaarden HORECA (UVH) tłumaczone na angielski jako jednolite warunki stosowane w Hotelarstwie i Gastronomii. Nazwa ta obejmuje swoim zasięgiem hotele, bary, restauracje i związane z nimi przedsiębiorstwa w Holandii.

Koninklijk HORECA Nederland to Holenderskie Stowarzyszenia Branży Hotelarstwa i Gastronomii. Termin ten używany jest w Holandii a także Hiszpanii, Portugalii, Belgii, Rumunii a także wśród międzynarodowych producentów napojów specjalizujących się w tej branży.

2. HO-RE-CA (Międzynarodowy Związek Krajowych Organizacji Hotelarskich, Restauracyjnych i Kawiarnianych) – związek organizacji hotelarskich założony w 1949 roku w Zurychu. Obecnie z siedzibą w Paryżu. Członkami HO-RE-CA jest 1.400 hoteli i restauracji należących do 39 krajowych zrzeszeń hotelarskich (dane na październik 2005r). Statutowym celem działalności organizacji jest zjednoczenie na płaszczyźnie międzynarodowej, branżowych organizacji właścicieli hoteli, restauracji i kawiarń w celu obrony ich interesów. Do podstawowych zadań organizacji należy także rozwój usług hotelarsko-gastronomicznych. Branża ta jest jedną z najdynamiczniej rozwijających się w Europie